7 Haziran 2012 Perşembe

zombi

zombiler geliyor, uyarmadı demeyin. florida'da başlamış ufaktan bir şeyler, millet soyunup birbirinin kafasından gözünden lokmalar lüpletiyor. yetkililer "lsd gibi bir şey almış bunlar, vurunca ölüyorlar" dese de beni bunlarla kandıramazlar. o kadar film izledik, nice insanın zararsız sanılan haltlar yiyip öldüğünü, sonra röargh deyu geri gelip gerdana yumulduğunu biliyoruz.

ilk olayın haberini aldığımızda arkadaşlarla konuştuk biz, ben böyle bir durumda nihilizmden öleceğime karar verdim. ailem lüp lüp götürüldükten, zombiler sevdiceğimin kemikleriyle dişlerini karıştırdıktan sonra "her şey boş, hayat anlamsız, feilatün feilatün" diyerek bırakırım kendimi herhalde.

ama onlar ölmemişse hayatta kalma şansım artıyor. hatta bir ara unutmazsam süt ve beyaz peynir de alacağım, zombi istilasını krep yapmadan geçirmek istemem. siz de evde en az iki damacana su ve bol konserve bulundurun, bu mendeburlar öyle 2-3 günde ortadan kaybolmuyorlar.

zombiler kıta atlayana ve türkiye'ye gelene kadar en az iki ayımız var, yavaş yavaş hazırlanın siz de.

3 yorum:

Arman dedi ki...

w00t! Hep söyledim, vücuttaki tüm kasları çalıştıran sporlardan ilki yüzme, ikincisi zombie apocalypse diye. Heyecanla bekliyorum!

İnci Vardar dedi ki...

gülerken kahve burnumdan çıkıyordu.

Arman dedi ki...

O da baya bi kası çalıştırır.